Επισκευή & Service

Αναλαμβάνουμε τα τακτικά service συντήρησης του υγραεριοκίνητου – αεριοκίνητου αυτοκινήτου σας αλλά και κάθε έκτακτη ανάγκη. Παράλληλα λόγω της πολύχρονης εμπειρίας και της εξειδίκευσης μας μπορούμε να διαγνώσουμε προβλήματα από εγκαταστάσεις τρίτων και να επισκευάσουμε πιθανές βλάβες. Για να αποφύγετε κάθε πρόβλημα στο μέλλον, εμπιστευθείτε σήμερα κιόλας το αυτοκίνητό σας στους ειδικούς της Autogas Tsopelogianni και θα το παραλάβετε αυθημερόν του κουτιού.

Γιατί πρέπει να κάνω service ;

Όπως όλα τα πράγματα στο αυτοκίνητό σας, έτσι και το σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου χρειάζεται επαρκές service, τουλάχιστον στα διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής του. Γιατί ναι μεν το τοποθετήσατε για τη μεγάλη εξοικονόμηση που προσφέρει, πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ένα κακοσυντηρημένο σύστημα όχι μόνο δεν αποδίδει όλα όσα υπόσχεται αλλά εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ασφάλεια των επιβαινόντων όσο και για την αναμενόμενη διάρκεια λειτουργίας του κινητήρα.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα τα οποία θέλουν τακτική συντήρηση, όπως τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου, τα φίλτρα πνεύμονα και κεντρικής γραμμής αερίου κ.α., τα οποία συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου.

Κάθε πότε κάνω service ;

Τα διαστήματα συντήρησης εξαρτώνται από τον τύπο του συστήματος που έχετε τοποθετήσει. Ο κατασκευαστής είναι αυτός που καθορίζει τις οδηγίες συντήρησης ενώ το πότε ακριβώς θα προγραμματίσετε το αυτοκίνητό σας για service θα το ορίσει ο εγκαταστάτης σας με βάσει το σύστημα που έχετε επιλέξει(κυμαίνεται από 15.000-25.000χλμ ή μετά το πέρας ενός έτους από τον προηγούμενο έλεγχο, αναλόγως του τι από τα δύο θα λάβει χώρα πρώτο) .

Πόση ώρα διαρκεί ένα service;

Το service του αυτοκινήτου σας μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 10 ώρες, πάντα σε σχέση με το τι περιλαμβάνει. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας απαιτείται ο έγκαιρος προγραμματισμός του σε συνεννόηση με την εταιρεία.

Κλείστε Ραντεβού!

Είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε τα πάντα πιο απλά, ακόμα και το ραντεβού για το επόμενο service του αυτοκινήτου σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και κλείστε σήμερα κιόλας το επόμενο ραντεβού σας, εύκολα και γρήγορα!

Κλείστε Ραντεβού

Προγράμματα Service

Μόνο η Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης θα µπορούσε να προσφέρει εξειδικευµένη φροντίδα σε οχήµατα µε συστήµατα LPG & CNG κάθε τύπου ή µάρκας. Με τις πιο συγχρονες εγκαταστάσεις και το πλέον έµπειρο προσωπικό , το  νέο εξειδικευµένο τµήµα της Autogas Tsopelogianni είναι εδώ για να φροντίσει εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Περισσότερα

aposyrsiBannerAfter

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Tsopelogianni After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Tsopelogianni After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού
Λεωφ. Βουλιαγμένης 70,
Τηλ/Fax: 210 9626633


mapAgia

Αγία Παρασκευή

Tsopelogianni After Sales Service

Πλησίον Πλ. Αγίας Παρασκευής
Λεωφ. Μεσογείων 409,
Τηλ/Fax: 210 6012839


Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-17:00

Πολιτική απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα