Επισκευή & Service

Εμπειρία και εξειδίκευση στην υπηρεσία του αυτοκινήτου σας!

Το after sales service είναι το εξειδικευμένο τμήμα της Autogas Tsopelogianni που δημιουργήθηκε για να φροντίζει το αυτοκίνητό σας, τόσο κατά την προγραμματισμένη συντήρηση του συστήματος LPG-CNG,  όσο και  για κάθε έκτακτη ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Με δεδομένη την πολύχρονη εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, είμαστε σε θέση όχι μόνον να φροντίσουμε οχήματα στα οποία έχουμε οι ίδιοι εγκαταστήσει σύστημα LPG-CNG, αλλά και να διαγνώσουμε προβλήματα από εγκαταστάσεις τρίτων, επισκευάζοντας τις όποιες βλάβες.

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο μέλλον και να οδηγείτε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς, εμπιστευθείτε σήμερα κιόλας το αυτοκίνητό σας στους ειδικούς της Autogas Tsopelogianni και θα το παραλάβετε αυθημερόν, του «κουτιού»!

Γιατί πρέπει να κάνω Service ;

Όπως όλα τα πράγματα στο αυτοκίνητό σας, έτσι και το σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου χρειάζεται επαρκές Service, τουλάχιστον στα διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής του. Γιατί, ναι μεν το τοποθετήσατε για τη μεγάλη εξοικονόμηση που προσφέρει, πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ένα κακοσυντηρημένο σύστημα όχι μόνο δεν αποδίδει όλα όσα υπόσχεται αλλά εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ασφάλεια των επιβαινόντων όσο και για την αναμενόμενη διάρκεια λειτουργίας του κινητήρα.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα τα οποία θέλουν τακτική συντήρηση, όπως τα Μπεκ ψεκασμού καυσίμου, τα φίλτρα πνεύμονα και κεντρικής γραμμής αερίου κ.α., τα οποία συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου.

Κάθε πότε κάνω Service ;

Τα πλάνο προγραμματισμένης συντήρησης που έχει καθοριστεί από τον κατασκευαστή και αναγράφεται στο εγχειρίδιο του εγκαταστάτη του συστήματος LPG-CNG, ορίζει το service να πραγματοποιείται κάθε  15.000 χλμ ή μετά το πέρας ενός έτους από τον προηγούμενο έλεγχο (όποιο από τα δύο επέλθει πρώτο).

Πόση ώρα διαρκεί ένα Service;

Το service του αυτοκινήτου σας μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 3 ώρες, ανάλογα με τις εργασίες που περιλαμβάνονται κάθε φορά  και εφόσον δεν εντοπισθεί ανάγκη για επιπρόσθετη επισκευή. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, απαιτείται ο έγκαιρος προγραμματισμός του σε συνεννόηση με την εταιρεία.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο 210 2835840 (Κατάστημα Μεταμόρφωσης) ή στο 210 9626633 (Κατάστημα Ελληνικού)

Γνωρίστε τα ΝΕΑ προγράμματα Service!

Κλείστε Ραντεβού!

Είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε τα πάντα πιο απλά, ακόμα και το ραντεβού για το επόμενο service του αυτοκινήτου σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και κλείστε σήμερα κιόλας το επόμενο ραντεβού σας, εύκολα και γρήγορα!

Κλείστε Ραντεβού

Προγράμματα Service

Μόνο η Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης θα µπορούσε να προσφέρει εξειδικευµένη φροντίδα σε οχήµατα µε συστήµατα LPG & CNG κάθε τύπου ή µάρκας. Με τις πιο συγχρονες εγκαταστάσεις και το πλέον έµπειρο προσωπικό , το  νέο εξειδικευµένο τµήµα της Autogas Tsopelogianni είναι εδώ για να φροντίσει εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Περισσότερα

aposyrsiBannerAfter

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Tsopelogianni After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Tsopelogianni After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού
Λεωφ. Βουλιαγμένης 70,
Τηλ/Fax: 210 9626633


mapAgia

Αγία Παρασκευή

Tsopelogianni After Sales Service

Πλησίον Πλ. Αγίας Παρασκευής
Λεωφ. Μεσογείων 409,
Τηλ/Fax: 210 6012839


Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-17:00

Πολιτική απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα