Εξυπηρέτηση Autogas Tsopelogianni

Για εύκολο, γρήγορο και χωρίς ταλαιπωρία ΚΤΕΟ

Με τον κατάλληλο τεχνικό έλεγχο προετοιμάζουμε το αυτοκίνητό σας να περάσει εύκολα και απλά από τα εγκεκριμένα ΚΤΕΟ. Επιπλέον, αν δεν προλαβαίνετε να το κάνετε οι ίδιοι προσωπικά, το κάνουμε εμείς για εσάς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. (Όροι και προϋποθέσεις διεκπεραίωσης ΚΤΕΟ, από τον υπεύθυνο After Sales μέσω e-mail και τηλεφωνικά)

Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μηχανολογικού για έλεγχο ΚΤΕΟ

Πριν τον προγραμματισμένο μηχανολογικό έλεγχο ΚΤΕΟ, θα πρέπει να γνωρίζετε το ΚΤΕΟ που έγινε ο αρχικός ειδικός έλεγχος υγραερίου για το όχημα σας ή να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό του ελέγχου που σας δόθηκε κατά την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης και το οποίο αναφέρει τις παραπάνω πληροφορίες.

Σε περίπτωση που το ΚΤΕΟ του μηχανολογικού ελέγχου είναι διαφορετικό από αυτό του ειδικού ελέγχου, υπάρχει εσωτερική επικοινωνία των δύο υπηρεσιών ώστε να αποσταλεί το έγγραφο, χωρίς να απαιτείται άλλη ενέργεια από εσάς.

Αν δε διαθέτετε το εν λόγω έγγραφο, δεν γνωρίζετε σε ποιο ΚΤΕΟ έχει περάσει ειδικό έλεγχο ή το ΚΤΕΟ δεν βρίσκει την υπεύθυνη δήλωση της αρχικής εγκατάστασης, αναλαμβάνουμε να την εκδώσουμε εκ νέου για εσάς.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Αν η επισκευή του αυτοκινήτου σας διαρκεί περισσότερες από πέντε ημέρες, σας παραχωρούμε άλλο όχημα*, προκειμένου να διευκολυνθείτε στις μετακινήσεις σας, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς!

*Με βάση τη διαθεσιμότητα αυτοκινήτων αντικατάστασης

Οδική βοήθεια & φροντίδα ατυχήματος

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί εντός Αττικής, επικοινωνήστε με το After Sales Τμήμα μας και εμείς θα οργανώσουμε αμέσως τη μεταφορά του σε όποιο κατάστημα της Autogas Tsopelogianni επιθυμείτε.

Στην Autogas Tsopelogianni είμαστε δίπλα σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Παραλαβή οχήματος από τον χώρο του πελάτη εντός Αττικής

Διαθέτουμε υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας από τον χώρο που επιθυμείτε, η οποία συνδυάζεται και με τη δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου εξυπηρέτησης. (Χρεώσεις και προϋποθέσεις από τον υπεύθυνο After Sales μέσω e-mail και τηλεφωνικά).

Κλείστε Ραντεβού!

Είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε τα πάντα πιο απλά, ακόμα και το ραντεβού για το επόμενο service του αυτοκινήτου σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω και κλείστε σήμερα κιόλας το επόμενο ραντεβού σας, εύκολα και γρήγορα!

Κλείστε Ραντεβού

Προγράμματα Service

Μόνο η Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης θα µπορούσε να προσφέρει εξειδικευµένη φροντίδα σε οχήµατα µε συστήµατα LPG & CNG κάθε τύπου ή µάρκας. Με τις πιο συγχρονες εγκαταστάσεις και το πλέον έµπειρο προσωπικό , το  νέο εξειδικευµένο τµήµα της Autogas Tsopelogianni είναι εδώ για να φροντίσει εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Περισσότερα

aposyrsiBannerAfter

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Tsopelogianni After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Tsopelogianni After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού
Λεωφ. Βουλιαγμένης 70,
Τηλ/Fax: 210 9626633


mapAgia

Αγία Παρασκευή

Tsopelogianni After Sales Service

Πλησίον Πλ. Αγίας Παρασκευής
Λεωφ. Μεσογείων 409,
Τηλ/Fax: 210 6012839


Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-17:00

Πολιτική απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα